Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g182g44kcal2.2g6.2g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika, punainen27g7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Kurkku 36g4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)27g5.5kcal0g1.8g0g0g
Oliiviöljy 16g145kcal0g0g16.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g428kcal6.2g22.6g33.8g10g
Valittu annoskoko312g214kcal3.1g11.3g16.9g5g
Annoskoko puolitettuna156g107kcal1.6g5.7g8.5g2.5g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730