Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 86g65kcal1.6g13.3g0.2g0.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste43g11kcal0.4g2.1g0.1g1g
Hk, sininen lenkki 580g62g143kcal6.2g3.9g11.2g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1.1g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla11g42kcal0.2g0.3g4.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)22g34kcal0.6g0.6g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 86g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g602kcal18.2g41.8g38.8g4.2g
Valittu annoskoko312g301kcal9.1g20.9g19.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g151kcal4.6g10.5g9.7g1.1g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050