Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)12g88kcal0g0g9.7g0g
Kananmuna, paistettu 122g246kcal15.6g0.4g20.5g0g
Pekoni rasvainen 44g167kcal5.3g0g16.4g0g
Ranskankerma Valio53g148kcal1.3g1.9g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1340kcal46.6g12.4g123.2g2.8g
Valittu annoskoko313g670kcal23.3g6.2g61.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g335kcal11.7g3.1g30.8g0.7g
Arvot/100g100g214kcal7.5g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240