Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka76g190kcal8.4g12.1g12.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g61g86kcal7.6g0.2g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Etikkapunajuuri 25g9kcal0.3g1.7g0.1g0.5g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g61g200kcal1.2g1.5g21.3g0g
Ranskankerma, Milbona51g147kcal1.2g1.5g15.2g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Sinappi 8.1g11kcal0.4g1.1g0.5g0.1g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1319kcal39g42.6g111.2g2.2g
Valittu annoskoko312g659kcal19.5g21.3g55.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g330kcal9.8g10.7g27.8g0.6g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.8g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388