Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 86g191kcal15.1g0g14.7g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g54g59kcal9.2g0.5g2.2g0.4g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g65g139kcal11.6g1.3g10.3g0.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g108g92kcal1.1g4.8g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g962kcal74g13.2g69.4g1g
Valittu annoskoko313g481kcal37g6.6g34.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g240kcal18.5g3.3g17.4g0.3g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206