BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu54g36kcal1.1g7.6g0g1.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 69g24kcal3.2g1.3g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 154g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.6g0.6kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g32g90kcal6.1g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g301kcal20.8g17.8g14.6g6.2g
Valittu annoskoko313g150kcal10.4g8.9g7.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal5.2g4.5g3.7g1.6g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583