Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha155g258kcal29.5g0g15.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.3g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 78g50kcal2.5g3.7g2.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)39g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%19g54kcal5.6g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g832kcal84.4g10.4g50g0.6g
Valittu annoskoko312g416kcal42.2g5.2g25g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g208kcal21.1g2.6g12.5g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722