Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g130g482kcal5.9g40.4g32.6g4.8g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g52g57kcal12g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g65g91kcal5g7.8g4.6g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)49g10kcal0.3g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1289kcal46.8g101.4g76.8g10.2g
Valittu annoskoko313g644kcal23.4g50.7g38.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna156g322kcal11.7g25.4g19.2g2.6g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822