Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g96g212kcal10.6g8.7g15.4g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.6g33kcal0g0g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g121g42kcal1.9g8.3g0.1g1.7g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 17g8.2kcal0.2g1.6g0g0.3g
Suolapähkinä 0.5g2.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g612kcal26g40.6g38.6g4.6g
Valittu annoskoko313g306kcal13g20.3g19.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal6.5g10.2g9.7g1.2g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125