Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 198g126kcal6g9.5g6.9g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta65g232kcal8.4g45.1g1.4g2.3g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g912kcal40g109.4g33.6g4.6g
Valittu annoskoko313g456kcal20g54.7g16.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal10g27.4g8.4g1.2g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356