Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi231g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.6g0g0g
Raparperi 55g19kcal0.4g3g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.9g23kcal0g5.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g243kcal0.8g56.4g0.2g1.8g
Valittu annoskoko313g121kcal0.4g28.2g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal0.2g14.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516