Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 76g18kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.9g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 190g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.6kcal0.1g0.1g0.3g0g
Valkosipuli 5.1g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g203kcal12g10.8g11.2g3.8g
Valittu annoskoko313g102kcal6g5.4g5.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g51kcal3g2.7g2.8g1g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607