Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g91g51kcal8.2g4.6g0.2g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)42g46kcal1.2g6.9g1.5g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä36g21kcal0.2g5.3g0g0.4g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli5.5g2.7kcal0g0.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.6g13kcal3.1g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä35g21kcal0.2g5.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g18g7.3kcal0g1.8g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker16g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g711kcal33.2g127g7.8g2.4g
Valittu annoskoko313g355kcal16.6g63.5g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna156g178kcal8.3g31.8g2g0.6g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265813