Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g90g54kcal9g3.9g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 108g356kcal2.2g3.2g37.7g0g
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Mantelilastu (A la meira)36g216kcal8.6g2.4g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1476kcal59.4g19.4g131g0g
Valittu annoskoko313g738kcal29.7g9.7g65.5g0g
Annoskoko puolitettuna156g369kcal14.9g4.9g32.8g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231