Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g91g335kcal4.1g28.1g22.6g3.4g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g34g66kcal6.5g0g4.4g0g
Katkarapu 41g28kcal5.9g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Maito, Kevyt45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl23g77kcal0.5g0.7g7.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa23g68kcal5.2g0g5.2g0g
Tilli, tuore 4.5g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1300kcal56.8g63.2g89.8g7.4g
Valittu annoskoko313g650kcal28.4g31.6g44.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g325kcal14.2g15.8g22.5g1.9g
Arvot/100g100g208kcal9.1g10.1g14.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415