Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g34g198kcal7.5g6.8g17.2g0g
Leseseos (3 viljan)10g25kcal1.6g3.4g0.6g3g
Voi 14g103kcal0.2g0.1g11.5g0g
Valkuainen (100g)11g4.8kcal1.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 114g222kcal21.2g0g15.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 31g45kcal3.9g0.1g3.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g43g119kcal1.1g1.5g11.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper20g58kcal5.2g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1565kcal84.2g27.2g128g7g
Valittu annoskoko313g783kcal42.1g13.6g64g3.5g
Annoskoko puolitettuna156g391kcal21.1g6.8g32g1.8g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.4g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179