Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 51g35kcal2.6g4.8g0.2g1.6g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 205g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g41g31kcal6.6g0.6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g161kcal19.4g13g2.4g4.4g
Valittu annoskoko313g81kcal9.7g6.5g1.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g40kcal4.9g3.3g0.6g1.1g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234