Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g144g245kcal21.6g0g17.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 131g78kcal12.8g3.9g0.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g20g2kcal0.3g0g0.1g16.7g
Voi 18g133kcal0.2g0.1g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g914kcal69.8g8g65.6g33.4g
Valittu annoskoko313g457kcal34.9g4g32.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal17.5g2g16.4g8.4g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609