Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha82g137kcal15.7g0g8.2g0g
Sipuli 20g6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow66g23kcal0.7g4.5g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl33g28kcal0.5g1.5g2.3g0g
Kasvisliemikuutio 3.6g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g99g331kcal12.9g67.2g1.5g6.3g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1135kcal60.8g149.8g33g13.8g
Valittu annoskoko313g567kcal30.4g74.9g16.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g284kcal15.2g37.5g8.3g3.5g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145