Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 56g7.2kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g2.2g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kurkku 37g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g69g131kcal17.2g0g6.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g51g31kcal0.2g7.6g0.1g0.7g
Kananmuna, keitetty 41g58kcal5.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g488kcal47.6g22.4g22.8g8.6g
Valittu annoskoko313g244kcal23.8g11.2g11.4g4.3g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal11.9g5.6g5.7g2.2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340