Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g44g263kcal10.5g2.9g23.7g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)121g168kcal13.4g0.5g12.5g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow33g296kcal0g0g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1454kcal47.8g6.8g138.2g0g
Valittu annoskoko313g727kcal23.9g3.4g69.1g0g
Annoskoko puolitettuna156g364kcal12g1.7g34.6g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703