Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g210g57kcal1.9g10.5g0g3.6g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 21g10kcal0.6g1g0.3g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g6.3g16kcal0g6.3g0g0g
Voi 20g144kcal0.2g0.1g16.2g0g
Kananmuna, annos 65g14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g631kcal9.2g37.4g50g7.4g
Valittu annoskoko312g316kcal4.6g18.7g25g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g158kcal2.3g9.4g12.5g1.9g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011