Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g87g109kcal18.2g0g3.9g0g
Pekoni (Dulano)20g52kcal3.6g0.6g3.8g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Porkkana 22g7.1kcal0.1g1.2g0g0.6g
Palsternakka 58g37kcal0.3g6.8g0.2g2.6g
Selleri, annos 50g22g3kcal0.2g0.7g0g0g
Paprika punainen 7.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g483kcal45.6g21.2g21.6g7.4g
Valittu annoskoko313g242kcal22.8g10.6g10.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g121kcal11.4g5.3g5.4g1.9g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067