Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)42g151kcal5.9g29.4g0.9g2.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 112g248kcal19.6g0g19.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper56g163kcal14.6g0g11.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu17g21kcal1.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1207kcal85g61.6g69.4g4.8g
Valittu annoskoko313g604kcal42.5g30.8g34.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna156g302kcal21.3g15.4g17.4g1.2g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567