Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g85g94kcal15.4g1.5g2.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g57g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 17g19kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g6.9kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suolapähkinä 0.9g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g85g114kcal4.9g20.7g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g595kcal46g57.8g18.6g7.8g
Valittu annoskoko313g298kcal23g28.9g9.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g149kcal11.5g14.5g4.7g2g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612