Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 12g33kcal1.8g3.1g0.5g4.6g
Vehnälese 9g21kcal1.3g1.4g0.4g3.5g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen12g34kcal3.5g0.2g2g3.6g
Puolukkasurvos sokeroimaton 118g46kcal0.5g8g0.6g3.1g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g267kcal14.2g25.4g7g29.6g
Valittu annoskoko312g133kcal7.1g12.7g3.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal3.6g6.4g1.8g7.4g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621