Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0g
Kurkku 28g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Sipuli 26g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)53g96kcal12.2g0g4.3g0g
Kananmuna, keitetty 76g109kcal9.5g0.2g7.8g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g58g145kcal10.4g0.9g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g742kcal66.4g8.8g46.8g1.8g
Valittu annoskoko313g371kcal33.2g4.4g23.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g186kcal16.6g2.2g11.7g0.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g1.4g7.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804