Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)246g158kcal7.9g11.8g8.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.5g0.1g0.3g
Oivariini, 60 (100g)9g51kcal0.1g0.1g5.5g0g
Pinaatti 46g6.2kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g498kcal19.2g38.4g28.6g1.8g
Valittu annoskoko312g249kcal9.6g19.2g14.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal4.8g9.6g7.2g0.5g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727