Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.4g0.2g1g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g44g24kcal2.5g2.3g0.4g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton17g30kcal0.7g0.9g2.5g0.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.2g7.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Persilja 0.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g279kcal11g38.6g7.4g4.4g
Valittu annoskoko313g140kcal5.5g19.3g3.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal2.8g9.7g1.9g1.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035