Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa97g17kcal0.4g2.4g0.6g0.7g
Paprika punainen 24g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 24g7.3kcal0.2g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g81g28kcal1.3g5.6g0.1g1.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g68g68kcal4.8g10.2g0.8g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g16g66kcal4g0.3g5.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g416kcal21.8g41.6g17.4g5.6g
Valittu annoskoko313g208kcal10.9g20.8g8.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g104kcal5.5g10.4g4.4g1.4g
Arvot/100g100g67kcal3.5g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193