Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 22g16kcal0.4g3.1g0g0.2g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g52g68kcal10.4g0g3.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g54g136kcal10.3g0g11.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä43g30kcal1.3g5.2g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g497kcal44.8g16.6g30.6g3g
Valittu annoskoko313g248kcal22.4g8.3g15.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal11.2g4.2g7.7g0.8g
Arvot/100g100g79kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049