Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 137g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 32g71kcal5.6g0g5.5g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 53g40kcal1g8.2g0.1g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 17g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 32g11kcal0.4g1.7g0.1g0.9g
Sipuli, paistettu 5.6g5.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.8g5.2kcal0.2g0.3g0.4g0g
Pavut tomaattikastikkeessa34g26kcal1.4g4.4g0g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g329kcal17.6g31.8g13.2g7.2g
Valittu annoskoko313g164kcal8.8g15.9g6.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna156g82kcal4.4g8g3.3g1.8g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277