Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 85g47kcal1.4g11.3g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 125g179kcal15.7g0.4g12.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 34g78kcal1.7g6g4.8g2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g17g62kcal3.9g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g888kcal46.2g38.4g61.8g6.4g
Valittu annoskoko313g444kcal23.1g19.2g30.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal11.6g9.6g15.5g1.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675