Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 124g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Jauheliha, sika-nauta 142g314kcal24.8g0g24.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 31g101kcal0.6g0.9g10.7g0g
Pekoni, paistettu 7.1g37kcal1.2g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1063kcal70g6.6g83.2g6.2g
Valittu annoskoko313g532kcal35g3.3g41.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g266kcal17.5g1.7g20.8g1.6g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886