Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Sokeri 33g132kcal0g32.4g0g0g
Fariinisokeri33g132kcal0g32.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g78g65kcal0.9g14.3g0.3g1.4g
Voi 16g118kcal0.2g0.1g13.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g10kcal0g2.6g0g0g
Suklaa tumma 33g168kcal1.3g17.3g10.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1913kcal30.6g313.2g56.6g11.8g
Valittu annoskoko313g957kcal15.3g156.6g28.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna156g478kcal7.7g78.3g14.2g3g
Arvot/100g100g306kcal4.9g50.1g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181