Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria65g72kcal15g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g65g20kcal0.7g2.6g0.3g2g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka3.9g10kcal0g2.6g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g35g27kcal0.7g4.5g0.6g0g
Isot katkaravut (rainbow)23g23kcal5.4g0g0.2g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g52g91kcal0.8g1.3g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g497kcal46g24g23.2g4.6g
Valittu annoskoko313g248kcal23g12g11.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal11.5g6g5.8g1.2g
Arvot/100g100g80kcal7.4g3.8g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276867