Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 101g23kcal0.5g3.1g0.2g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Miniluumutomaatti, annos 250g67g14kcal0.4g2.2g0.2g0g
Oliiviöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste40g146kcal11.7g0.7g11.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen4g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g594kcal27.6g25.8g41.6g6.6g
Valittu annoskoko312g297kcal13.8g12.9g20.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g149kcal6.9g6.5g10.4g1.7g
Arvot/100g100g95kcal4.4g4.1g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534