Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 47g337kcal0.4g0.2g37.9g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g47g232kcal1.7g28.9g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.8g0.8g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer3.6g12kcal0.8g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2183kcal31.8g256.2g113g4.6g
Valittu annoskoko313g1092kcal15.9g128.1g56.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g546kcal8g64.1g28.3g1.2g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594