Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 194g379kcal36.2g0g26.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)35g23kcal5.2g0g0.2g0g
Tomaatti 24g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g39g47kcal3.1g2.1g2.7g0g
Tilli, tuore 10g2.9kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g918kcal90g6.6g58.6g1.2g
Valittu annoskoko313g459kcal45g3.3g29.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna156g230kcal22.5g1.7g14.7g0.3g
Arvot/100g100g147kcal14.4g1.1g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279641