Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali40g8.5kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Porkkana, keitetty, suolaton 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Parsakaali, keitetty, suolaton 13g4.5kcal0.6g0.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi140g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g3.1g4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha76g127kcal14.5g0g7.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g313kcal32g8.8g15.8g4g
Valittu annoskoko313g156kcal16g4.4g7.9g2g
Annoskoko puolitettuna156g78kcal8g2.2g4g1g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974