DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 187g52kcal2.2g7.6g0.4g3.9g
Voi vähäsuolainen 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Siirappi 5.3g16kcal0g3.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g40kcal0.2g0.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g548kcal39.4g25.4g30g8.4g
Valittu annoskoko313g274kcal19.7g12.7g15g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal9.9g6.4g7.5g2.1g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464