Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)35g121kcal4.5g24.2g0.5g1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)69g113kcal17.3g0.6g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g104g41kcal1.8g8.5g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 17g26kcal1.4g0.8g1.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%69g83kcal2g3.1g6.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper12g35kcal3.1g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g843kcal60.4g75g33g2.2g
Valittu annoskoko313g421kcal30.2g37.5g16.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g211kcal15.1g18.8g8.3g0.6g
Arvot/100g100g135kcal9.7g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961