Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%69g117kcal13.8g0g6.9g0g
Juusto, Valio arkijuusto28g91kcal7.5g0g6.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 143g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Paprika punainen 17g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)17g28kcal0.5g0.5g2.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g711kcal53.2g11.2g49g3.2g
Valittu annoskoko313g356kcal26.6g5.6g24.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g178kcal13.3g2.8g12.3g0.8g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712