Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 106g19kcal0.6g2.7g0.4g0.7g
Sipulikuutiot rainbow2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g106g37kcal1.1g6.9g0.5g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa53g43kcal2.4g6.9g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa32g96kcal7.3g0g7.3g0g
Basilika, tuore11g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g402kcal23.6g34.6g17.6g2.2g
Valittu annoskoko312g201kcal11.8g17.3g8.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g101kcal5.9g8.7g4.4g0.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.5g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511