Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g60g210kcal7.1g43.7g0.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g86g30kcal0.9g5.6g0.4g0g
Herkkusieni 17g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g26g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 17g30kcal1.3g0.4g2.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 17g39kcal2.4g0.3g3.1g0g
Pesto (Pirkka)2.6g15kcal0.1g0.1g1.6g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa34g103kcal7.9g0g7.9g0g
Broilerifileesuikale (Atria)52g57kcal11.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g981kcal65g100.6g35.4g0.8g
Valittu annoskoko313g491kcal32.5g50.3g17.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna156g245kcal16.3g25.2g8.9g0.2g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284527