Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 103g328kcal27.4g0g24.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Kookosöljy 100g2.6g23kcal0g0g2.5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g136g69kcal1.9g10.2g1.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g13g3.8kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)3.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g907kcal62.4g31.8g57.6g2.8g
Valittu annoskoko313g454kcal31.2g15.9g28.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna156g227kcal15.6g8g14.4g0.7g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536