Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g186g47kcal1.9g8.6g0.6g3.4g
Margariini, 60%, Rainbow14g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g39kcal0g9.7g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.7g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g62kcal1.8g11.3g0.4g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g603kcal12.2g90.4g19.4g14g
Valittu annoskoko313g302kcal6.1g45.2g9.7g7g
Annoskoko puolitettuna156g151kcal3.1g22.6g4.9g3.5g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288967