Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 46g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g69g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g46g75kcal9.1g0g4.6g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g17g13kcal0.2g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g368kcal23.4g47.4g10.2g3.6g
Valittu annoskoko312g184kcal11.7g23.7g5.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g92kcal5.9g11.9g2.6g0.9g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198