Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 64g49kcal1.2g9.9g0.1g0.6g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 70g137kcal13.1g0g9.5g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g40g44kcal0.9g1.6g4g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g16g13kcal0.2g1.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g517kcal31.8g30.2g29g3.2g
Valittu annoskoko312g258kcal15.9g15.1g14.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g129kcal8g7.6g7.3g0.8g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367