Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g21g121kcal4.5g4.1g10.5g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g39g111kcal11.5g1.4g6.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g65g177kcal13g0.6g14.3g0g
Pakastepinaatti rainbow78g16kcal2.4g0.4g0.6g1g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 52g14kcal1.7g1.6g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g13g35kcal3.7g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1256kcal81.4g17.4g99.4g2g
Valittu annoskoko313g628kcal40.7g8.7g49.7g1g
Annoskoko puolitettuna156g314kcal20.4g4.4g24.9g0.5g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295697